כותרת
> C;
1/1
0
עגלת הקניות שלך
0ש"ח
לתשלום בקופה

חדשות ועדכונים

תודה שנרשמת לאתר כלי בית, כעת תוכל/י להנות מהנחות והטבות לכל מוצרינו

------------------------------------------

מוקד הזמנות ארצי : 09-7402332

------------------------------------------

משלוח חינם בקניה מעל 300 ש"ח 

---------------------------------------

 מגוון כלים למטבח ולבית של כל המותגים המובילים!

 

---------------------------------------

 

 כלי מטבח וכלים לבית בהנחות ומבצעים ייחודיים - רק באתר כלי בית

---------------------------------------

 דרוש/ה עובד/ת חרוץ/ה לאתר ולחנות בהוד השרון

 

המבצעים שלנו

גביע / כוס מונדו 180 מרטיני - RONA
מחיר מבצע: 71 ש"ח בלבד


פח טאץ' 60 ליטר Brabantia - Bo - ברבנטיה
מחיר מבצע: 1199.2 ש"ח בלבד


מתקן לייבוש כלים דגם Food Appeal - Practical
מחיר מבצע: 165 ש"ח בלבד


גביע יין ( 6 י"ח ) קריסטלן 470 מ"ל - Bormioli חדש
מחיר: 96 ש"ח בלבד


גביע יין ( 6 י"ח ) קריסטלן 600 מ"ל - Bormioli חדש
מחיר: 124 ש"ח בלבד


גביע יין לבן ( 6 י"ח ) קריסטלן 440 מ"ל - Bormioli חדש
מחיר: 96 ש"ח בלבד


גביע יין אדום ( 6 י"ח ) קריסטלן 550 מ"ל - Bormioli חדש
מחיר: 115 ש"ח בלבד


גביע מרגריטה בנפח 330 מ"ל - Bormioli חדש
מחיר: 127 ש"ח בלבד


כוס בגוון ירוק ( 6 י"ח ) בנפח 270 מ"ל - Bromioli חדש
מחיר: 67 ש"ח בלבד


כוס בגוון אפרסק ( 6 י"ח ) בנפח 270 מ"ל - Bromioli חדש
מחיר: 67 ש"ח בלבד


סט 3 סכיני מטבח דגם 2905 - Arcos
מחיר מבצע: 157 ש"ח בלבד


סט 6 קעריות אובליות - Pasabahce
מחיר מבצע: 21 ש"ח בלבד


מכונת פסטה - Arcosteel
מחיר מבצע: 181 ש"ח בלבד


כוס ( 12 י"ח ) לונג פסים - Bormioli חדש
מחיר: 86 ש"ח בלבד


סכין אופה לחריצת לחם / בגט חדש
מחיר: 28 ש"ח בלבד


מעמד לסכ"ום במבוק - Joseph Joseph חדש
מחיר: 88 ש"ח בלבד


Chillboard משטח קירור לבצקי חמאה

 

בשנים האחרונות נכנסה האפייה העילית גם למטבח הביתי והאופים החובבנים החלו לעבוד עם בצקים איכותיים מבוססי חמאה או מחמאה.

הבצקים הנפוצים ביותר הם:

בצק פריך לקישים, טארטים ועוגיות.

בצק כרוך (שמרים-עלים) לקראנצים וקרואסונים.

2 סוגי הבצק מכילים כמות גדולה של חמאה ולכן הם בעייתיים לעבודה באקלים הישראלי החם הגורם לחמאה

להתרכך יתר על המידה. העובדה שהבצק מקורר לפני העיבוד אינה פותרת את הבעיה כיוון שלבצק המרודד

יש שטח מגע גדול עם משטח המטבח והאוויר בחדר וזה מה שגורם לחמאה להתרכך במהירות.

ריכוך החמאה גורם לתופעות המוכרות היטב לחובבי האפיה הביתית.

 

בבצק הפריך

 

נטייה של הבצק להיקרע בעת העברתו לתבנית

קושי לרדד את הבצק לעובי דק לאפיית טארטלטים

ריכוך החמאה פוגע בפריכות הבצק והקלתית האפויה לא פריכה ונימוחה.

 

בבצק כרוך

 

החמאה הרכה יוצאת מבין הקיפולים

החמאה נספגת בבצק

 

בשני סוגי הבצק, הריכוך גורר שימוש בכמות גדולה של קמח למניעת הידבקות למשטח. כמות הקמח הגדולה פוגעת באיכות הבצק ובנוסף יוצרת לכלוך רב.

בקונדיטוריה המקצועית מתגברים על התופעות הללו על יד עבודה על שולחנות נירוסטה בחדרים ממוזגים

היטב כך שהחמאה נשמרת קרה בכל מהלך העבודה.

תנאים אלה לא קיימים במטבח הביתי ולכן פותח  Chillboard.

מכניסים את המשטח למקפיא או למקרר, לפני הרידוד, לחצי שעה במקביל לקירור הבצק.

את הבצק מרדדים על המשטח הקר וכל התופעות המוכרות נעלמות

המשטח ישמר קר כ- 10 דקות המספיקות לרידוד הבצק.

Chillboard הוא הדרך הטובה ביותר לאופה החובבן לשמור על הבצק קר במהלך העבודה על מנת לאפשר

להשיג תוצאות מקצועיות במטבח הביתי.